2014-03-03 12:43:08• hírek • (x)

Babakocsik hete a Babytrendnél

A tavasz a hosszú séták, és szabadban töltött kellemes órák évszaka. Amennyire nekünk felnőtteknek szükségünk van a friss levegőre és napsütésre, éppen úgy szüksége van gyerekeinknek is. Kortól függetlenül. Ha azt akarod, hogy a legkisebbek is kényelmesen és biztonságosan veled tarthassanak, akkor keresd fel a Babytrendet, ahol a legjobb babakocsik közül választhatsz.

Ráadásul ha március 4-10. között térsz be a vadonatúj üzletbe, akkor kétszeresen jól jársz! A tavasz első hete ugyanis a babakocsik hete a Babytrendnél: aki ebben a periódusban vásárol babakocsit, az 15%-os kedvezményt kap vásárlási jegy formában. Ezt a jegyet a következő 30 nap alatt lehet értékesíteni az üzletben.

Mivel számtalan kritériumot kell figyelembe venni akkor, amikor babakocsit szeretnénk vásárolni, a Babytrend bababoltban segítenek kiválasztani a legmegfelelőbbet. Az üzletben vagy a babytrend.ro weboldalon több száz modellből lehet választani, újszülötteknek, vagy nagyobb gyerekek számára is. Abban az esetben, ha a kiválasztott babakocsi nincs az üzletben, a Babytrend 24-48 órán belül ingyenesen hazaszállítja.

Az Independentei sugárúton található vadonatúj bolt minden eddiginél több árucikkel várja a vásárlókat. A nagy alapterület, amivel gazdálkodni lehetett, lehetőséget adott arra, hogy az árucikkeket különböző, jól elkülönített osztályokon helyezzék el, hogy a nagy választékban mindenki könnyen megtalálja azt a terméket, amelyre éppen szüksége van. Az új boltban nemzetközileg elismert márkás termékek vásárolhatók a 0 és 6 év közötti gyermekeknek és hatalmas termékpaletta szól az áldott állapotban levő nőknek is. A választékban olyan nagy márkák termékei találhatók meg, mint a Chicco, Tommee Tippee, Nuk, Philips Avent, Espiro, Baby Design, Bubchen vagy éppen a Nuvita.

A bolt az Independentei sugárút 14/A cím alatt, a Dana Kereskedelmi Komplexumban található. 

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek 9.00 - 18.00      
Szombat 10.00 - 14.00
Vasárnap - zárva
Infoline: 0261 831833

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: